DruštvoVesti

ASFALTIRANJE U ŠUMANU

Predsednik opštine Lebane je sa svojim saradnicima, koalicionim partnerima i uz prisusutvo šefa odborničke grupe SNS Goranom Jovićem, obišao početak radova oko asfaltiranja ulice u MZ Šumane.
„Danas su u selu Šumane počela da se rade dva kraka dužine oko 2,2 kilometra u mahalama Đorđinci i Kmetovci. Vrednost radova je oko 9 miliona dinara, a ako vremenski uslovi dozvole za 15ak dana biće sve i završeno“ – rekao je predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović.
Predsednik Bogdanović je dodao da je ovo početak radova u ovom selu, za koje postoje i drugi planovi. „Šumane je jedno od većih sela na teritoriji opštine Lebane koje je i dalje živo, ima puno dece i meštani se uglavnom bave voćarstvom, lokalna samouprava je tu da im obezbedi sve neophodne uslove kako stanovnici ne bi odlazili odatle“.
Igor Mitrović, odbornik iz MZ Šumane, zahvalio se svima iz lokalne samouprave što će ovo selo uskoro dobiti više od dva kilometra asfalta, jer je od velikog značaja za stočare i voćare iz tog kraja, a i za decu koja putuju do škole.
Nakon ovog sela radiće se ulice u Lebanu, Šilovu i Novom Selu.