DOČEK NOVE GODINE NA ŠIROKOJ ČARŠIJI U LESKOVCU

Pod pokroviteljstvom grada Leskovca, Turistička organizacija organizuje doček Nove godine na gradskom trgu. U novogodišnjoj noći sve prisutne zabavljaće grupa “Amajlija” i bleh orkestar Isidora Zećerovića.

Predviđeno je da muzički program počne u 22 časa i 30 minuta i traje do 02,00 časa iza ponoći. I ove godine neće izostati veliki novogodišnji vatromet, kao i besplatno služenje toplih napitaka (čaja, kuvanog vina i grejane rakije), a građanima će biti podeljeno 2000 pljeskavica.
Novogodišnju noć obeležiće i razlikovati od prethodnih bogata novogodišnja lutrija sa blizu 150 nagrada.

Svaki učesnik novogodišnje lutrije, svoj nagradni kupon moći će da preuzme 31. decembra 2021. godine od 22 časa do pola sata posle ponoći na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra. Popunjeni kupon ubacivaće se u zapečaćenu kutiju koja će biti postavljena pored glavne bine. Učesnik lutrije može da popuni samo jedan kupon, tj. može da osvoji samo jednu nagradu.

Tročlana komisija je konstatovala i u opticaj pustila tri hiljade novogodišnjih kupona.
Izvlačenje srećnih dobitnika je u 01 čas iza ponoći, uz napomenu da dobitnici nagrada moraju biti prisutni prilikom izvlačenja, kako bi dokazali verodostojnost svog kupona. U slučaju da izvučeni dobitnik nagrade nije prisutan, smatraće se da je kupon nevažeći, te će prvi sledeći izvučeni biti dobitni kupon.