PolitikaVesti

GG ZA LESKOVAC ZAJEDNO I DALJE BEZ PROSTORIJE

Grupa građana Za Leskovac zajedno ukazala je na današnjoj konferenciji za novinare na veliku zagađenost vazduha u gradu, kao i da ova politička grupacija iako najaktivna opozicija nema svoje prostorije.
Kako je kazala Ninoslava Vasić, vazduh u Leskovcu je oko mesec dana već u ljubičastoj zoni, odnosno opasan po zdravlje stanovništva, a lokalna samouprava ništa ne čini po tom pitanju, kao i da nema bitnijeg unapredjenja stanja životne sredine. Smatra da sem što treba meriti zagadjenost vazduha, potrebno je postaviti filtere na postrojenjima leskovačke Toplane ili menjati energente.

,,Imam informacije koje nisu proverene da se apsolutno ništa ne radi, da komisije koje rade procenu štete od poplava na terenu, da su članovi Srpske napredne stranke favorizovani u odnosu na druge, i ako je to istina, to je i sramota i grehota za te ljude koji su pretpreli štetu”, kazao je Dejan Djordjević.
Nenad Zdravković je podsetio da ova stranka još uvek nema svoje prostorije.
GG Za Leskovac zajedno je raspoložena i voljna da se pridruži da se formira radna grupa koja bi se posvetila prioritetima da bi se krenulo sa rešavanjem problema .