DruštvoVesti

GG ,,ZA LESKOVAC ZAJEDNO“: RAD SKUPŠTINE GRADA EPIDEMIOLŠKI NEBEZBEDEN, DUGOVI APOTEKE LESKOVAC PLAĆAĆE SE TEK U GODINAMA KOJE SLEDE

Zbog loše epidemiološke situacije i neadekvatnih uslova za održavanje sednice skupštine grada odbornici Grupe gradjana ,,Za Leskovac zajedno“ nisu ni danas učestvovali u radu gradskog parlamenta, saopšteno je na konferenciji za novinare ispred Narodnog pozorišta na kojoj su  glavna tema bila dugovanja Apoteke Leskovac.

U ime odborničke grupe ,,Za Leskovac zajedno” Nebojša Cakić je kazao da zdravstvni sistem puca jer kako ocenjuje ljudi u zdravstvu ukoliko rade u normalnim uslovima ne treba da budu heroji kako se nazivaju u poslednje vreme.

Kako je istakao još uvek se ne zna konačan dug Apoteke Leskovac, a današnjom se sednicom skupštine grada stavlja na neki način tačka na zlopotrebu, na šta je opozicija više godina upozoravala, kao i sada na ugovor za led rasvetu.

Činjenica je da je Apoteka otišla u stečaj, noću nema gde da se kupe lekovi a ova je ustanova do sada koštala oko 750 miliona dinara gradjane.

Dugovi Apoteke Leskovac će se plaćati i u narednim godinama zaključio je Cakić, a ova tema će i dalje biti aktuelna.