PolitikaVesti

GRADONAČELNIK LESKOVCA GORAN CVETANOVIĆ IZABRAN ZA PREDSEDNIKA SKUPŠTINE CENTRA ZA RAZVOJ JABLANIČKOG I PČINJSKOG OKRUGA

Gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću je na današnjoj sednici Skupštine Centra za razvoj Jablaničkog  i Pčinjskog okruga data jednoglasna saglasnost za obavljanje funkcije predsednika ovog tela.

Današnja sednica  Skupštine Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga je zbog epidemiološke situacije održana  u sali Skupštine grada Leskovca i njoj je prisustvovalo 18 članova i njihovih pinomoćnika uz naznačenje broja glasova koji im pripadaju po osnovu udela u Društvu.
Dnevni red današnje sednice sastojao se od davanja saglasnosti gradonačelniku Leskovca  Goranu Cvetanoviću da obavlja funkciju predsednika Skupštine za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga.
Sednica je organizovana s obzirom na to da je u pojedinim opštinama došlo do promene predsednika opštine. Prisutni su jednoglasno dali pozitivno mišljenje za ovaj predlog, saopštava kabinet gradonačelnika Leskovca.