GRADONAČELNIK LESKOVCA OBELEŽIO VIŠE OD DVE DECENIJE U POLITICI

Obraćenjem javnosti u uživo prenosu iz skupštinske sale gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obeležio više od dve decenije svoje političke karijere za koju je istakao da je ponosan i da je u razvoj grada uložio sa svojim timom mnogo rada i posvećenosti.
Tokom svoje karijere gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je bio na odgovornim funkcijama – savezni ministar, narodni poslanik, predsednik Skupštine opštine Leskovac, prvi gradonačelnik Leskovca. Tu odgovornu funkciju obavlja četvrti put.
,,Sa diplomom doktora medicinskih nauka, i uverenjem pravog srpskog tradicionaliste želeo sam da svi zajedno pokrenemo novu stranicu u istoriji Leskovca.
Da stvorimo zemlju, u kojoj će se ceniti red, rad i trud, poštovati porodica, negovati tradicija, ceniti samo prave ljudske vrednosti…
Od svojih političkih uverenja nikada nisam odustajao, iako sam često pravio kompromise. Moje političko delovanje, i kada sam bio opozicija, naučilo me je da iz poraza izlazim jači i odlučniji i da se nikada ne predajem” poručio je u svom obraćanju praćenim filmom o aktivnostima tokom perioda njegovog političkog angažovanja gradonačelnik Cvetanović.
Kako je dodao ,, Imamo naš grad, našu zemlju, narod koji nas je odabrao zato što želi da živi dostojanstveno. Postoje datumi koji su za svakog čoveka značajni, koji se obeležavaju i slave. Oni čine neizbrisiv trag o onome što jesmo i po čemu će nas pamtiti”.

Na političkoj sceni Srbije postojim i trajem više od dve decenije. Ceo svoj život posvetio sam borbi za bolje i pravednije društvo, za lepši i razvijeniji Leskovac. Kada su vam interesi države, grada, političke partije kojoj pripadate važniji i značajniji od nekih ličnih datuma i događaja, onda imate želju da se taj rad i posvećenost ne zaboravi.
Mladi ljudi i nova generacija političara koji stasavaju, treba da znaju da se do uspeha dolazi samo predanim radom, stalnom borbom i odricanjima, i da je svaki uspeh samo korak bliže postavljenom cilju. A cilj mora biti visok!
Srbija napreduje mnogo više i brže od drugih država u regionu.
O tome šta sam uradio od trenutka kada sam postao predsednik gradske skupštine, preko funkcija u republici i saveznoj vladi, do današnjeg dana, sudiće buduće vreme koje pokazuje uspeh svih, pa i poltičara.

,,Kada se osvrnemo i sagledamo godine – imamo naš grad, imamo našu zemlju, narod koji nas je odabrao zato što želi da živi dostojanstveno.
Treba li svima nama drugačiji i važniji motiv i zadatak?” zaključio je gradonačelnik Cvetanović u osvrtu na svoju političku karijeru.