KulturaVesti

KALIOPI U GRDELICI

U prisustvu velikog broja meštana, makedonska pop pevačica Kaliopi, u subotu je održala koncert u centru Grdelice, u okviru ovogodišnjeg Grdeličkog leta, koje će trajati do 21. avgusta.

Grdeličani su imali priliku da subotnje veče provedu u centru varoši, gde je jedna od najpoznatijih makedonskih pevačica održala dvo i po časovni koncert. Kaliopi ih je zabavljala svojim dobro poznatim hitovima, kao što su Kofer ljubavi i Bato, a u nastupu je najviše uživala najmlađa publika.

Vrlo je teško da izrazim ushićenje koje sam osećala dok sam išla ka centru Grdelice i posmatrala ljude koji su takođe dolazili, ali kako bi čuli moje pesme, rekla je Kaliopi, dodavši da se silno uželela publike i nastupa.

Kaliopi je ovom prilikom istakla i da se nada da je onaj najteži period , kroz koji smo svi morali da prođemo, sada iza nas.

Direktor Doma kulture u Grdelici, Marko Trivunić, zadovoljan je odazivom meštana i postignutim rezultatima u okviru ovogodišnje manifestacije, koju zbog trenutne epidemiološke situacije, svakako nije bilo lako organizovati.

U sklopu Grdeličkog leta 2021. u petak 20. avgusta, nastupiće rok grupa Van Gog. Odmah, za naredni dan zakazana je i neizostavna Grdelička regata.