DruštvoVesti

KOLAČIMA DO NOVCA ZA LEČENJE STEFANA RANĐELOVIĆA

Učenici TUŠ u Leskovcu predvođeni svojim profesorima pokazali su danas svoju humanost akcijom tokom koje su prodajom kolača prikupljali novčana srestva za lečenje malog Stefana Ranđelovića.

“Kolačićem do zdravlja Stefana Randjelovića” je akcija kojom su
profesori poslastičarstva Trgovinsko-ugostiteljske škole i učenici obrazovnog profila –poslastičar, u okviru polaganja završnog ispita i održavanja časova blok nastave, došli su na ideju da organizuju humanitarnu akciju i pomognu uz pomoć humanih ljudi lečenju Stefana Ranđelovića kome treba dosta novca za lečenje od težeg oblika epilepsije.

Stefan se trenutno se nalazi u Turskoj na lečenju. Za nastavak lečenja i najavljenu operaciju potrebna su znatna novčana sredstva koja roditelji ne mogu da obezbede, a da se humanost uči od malih nogu pokazala nam je naša mala, a tako pametna sagovornica Neda Nikolić.

Akcija pod sloganom je „Zasladite se i pomozite malom Stefanu Randjeloviću da pobedi bolest“ organizovana je kod školske poslastičare Fontana na Niškoj ulici gde naši sugrađani znaju da mogu da nađu dobar zalogaj kolača već propoznatljivog tradicionalnog ukusa koji pamtimo iz detinjstva.