DruštvoVesti

KONCERTOM NA ROŠTILJIJADI JELENA ROZGA NA SCENI PROSLAVILA ROĐENDAN

Drugo veče leskovačke Roštiljijade obeležio je koncert Jelene Rozge koja je svoj rođendan proslavila u našem gradu sa publikom koja je pevala njene hitove od prvog do poslednjeg.

Gradonačelnik Goran Cvetanović je zavhvalio tokom prijema u svečanoj Sali grada gošći koje je prevalila preko 1000 kilometara kako bi nastupila na centralnom gradskom trgu.
,,U duhu čuvenog leskovačkog gostroprimstva vam želim toplu dobrodošlicu, nadam se da ste imali vremena da probate neke od naših ukusnih đakonija i da će vas lepe uspomene naterati da ponovo budete naš gost. Posebno zato što ove godine svoj rođendan slavite sa nama u Leskovcu“ kazao je on.
Jelena Rozga je izrazila zadovoljstvo što ima priliku da nastupi pred leskovačkom publikom i gostima iz regiona. Kazala je da prvi put peva u Leskovcu, završava novi album, leto je provela radno, a čeka je i turneja i koncert u Beogradu.

Na bini na centralnom gradskom trgu večeras nastupa Goca Tržan, zatim sutra u četvrtak biće održan koncertaRiblje Čorbe, u petak Vesne Zmijanac i u subotu na zatvaranju Kikija i pilota.