U PONEDELJAK, 29. AVGUSTA, U OKVIRU GRADSKOG ODBORA NARODNE STRANKE U LESKOVCU, OTVARA SE KANCELARIJA ZA PRUŽANJE BESPLATNE PRAVNE POMOĆI

Takozvana Narodna kancelarija za pružanje besplatne pravne pomoći će, od ponedeljka, 29. avgusta, u okviru Gradskog odbora Narodne stranke u Leskovcu, početi sa radom, najavljeno je na konferenciji za novinare predstavnika ove političke partije, kojoj je prisustvovao i narodni poslanik Vladimir Gajić.

Po uzoru na Gradski odbor Narodne stranke u Beogradu, u sklopu kojeg, od januara meseca 2021. godine, funkcioniše Kancelarija za pružanje besplatne pravne pomoći, jedna takva će, sledeće nedelje, početi sa radom i u Leskovcu. Njome će upravljati Mihajlo Savić, predsednik Resora za pravna pitanja.

Savić je danas, na konferenciji za novinare, uputio poziv svim građanima, koji su pod uticajem diskriminacije ili mobinga, ili pak dobijaju određene pretnje ili ucene, na osnovu svog političkog uverenja ili angažovanja, da se obrate stručnom timu u ovoj kancelariji, koji će, kako naglašava, na kvalitetan način zastupati njihove interese.

Pravna nesigurnost, jedan je od ključnih, ali i najzastupljenijih problema, sa kojim se suočavaju građani naše zemlje, ocenio je potpredsednik Narodne stranke i narodni poslanik, Vladimir Gajić.

On je rečima da su pravne usluge skupe, kao i da je srpski narod objektivno siromašan, istakao značaj ove aktivnosti, u organizaciji pomenute političke partije.

Takozvana Narodna kancelarija za pružanje besplatne pravne pomoći, čiji se početak rada, očekuje u Leskovcu, 29. avgusta, do sada je otvorena, najpre u Beogradu, a potom i u Nišu, Kragujevcu, kao i u ostalim većim gradovima.

Njeno radno vreme će biti, svakog ponedeljka, od 17 časova i 30 minuta do 20 sati.