PolitikaVesti

NARODNA STRANKA U PRIPREMI ZA IZBORE

Na drugoj po redu izbornoj skupštini Narodne stranke u Leskovcu za predsednika Gradskog odbora je izabran Jovica Stanković, koji je i dosad bio na čelu leskovačkih narodnjaka, saopšteno je na konferenciji za novinare  na kojoj je govorio predsednik ove partije Vuk Jeremić.

Izborna skupština je kako je kazao Dragan Stošić, održana juče i u demokratskoj atmosferi, a sem Jovice Stankovića kome je potvrđeno poverenje izabrana su tri potpredsednika Stojan Stojanović, Miloš Miladinović, Dragan Stošić  i 15 članova gradskog odbora i Dragoslava Spasić kao predsednica Foruma žena ove partije u Leskovcu . Narodna stranka ima jedina kao opoziciona partiaj predstavnika za nacionalne manjine, dodao je Stošić.

Miroslav Aleksić, potpredsednik stranke je čestitao jednom od najozbiljijih odbora ove partije u Srbiji na izboru jer je kazao pred nama važan period.

Poljoprivreda je takođe bila tema ove konferencije za novinare i problemi poljoprivrednika koji se odnose činjenicu da još uvek nema raspisanog poziva za subvencije i dugovanja za prehodni period .

Predsedik stranke Vuk Jeremić je kazao da će ova partija pružiti pravnu podršku tuženim medijskim kućama zbog izveštavanja sa konferencija za novinare ove stranke.

Ozbiljna organizacija je poruka i ostalim partijama pred predstojeće izbore sa formiranom infrastrukturom, a odluka će biti doneta u skladu sa situacijom. Članovi ove stranke su svakog dana sa građanima na terenu.