KulturaVesti

NOĆ KNJIGE OD 18. DO 20.JUNA

Manifestaciji Noć knjige, koja će trajati tri dana – od 18. do 20. juna, priključile su se i biblioteke iz Srbije i regiona među kojima i leskovačka Narodna biblioteka ,,Radoje Domanović” i Leskovački kulturni centar.

Tokom prvog i drugog dana trajanja manifestacije 18. i 19.juna čitaoci će moći da uživaju u posebnim pogodnostima – popustima ili programima specijalno kreiranim za taj dan.
Narodna biblioteka „Radoje Domanović“ u Leskovcu će 18. i 19. juna svojim sugrađanima dati mogućnost upisa ili obnove godišnje članarine sa popustom od 50%. U petak 18. juna u 18 sati biće održano predavanje „Biblioteke kod Srba od srednjeg veka do današnjih dana – čitalačka tradicija u Leskovcu“. Učestvovaće istoričari Vladimir Petković, Miloš Ignjatović i Boban Krstić.

Leskovački kulturni centar je za 18. jun pripremio promociju knjige za decu „Anjin svet“ autorke Lele Stojanović. Pored autorke, na promociji će biti i prevodilac na znakovni jezik Dragana Stojilković. Promocija počinje u 18 sati.

Noć knjige je priča koja traje, tokom koje ćete imati priliku da se upoznate sa novim naslovima, kupite knjige po izuzetno povoljnim cenama i družite se sa svojim omiljenim piscima. Uz svaku kupovinu prijatelji manifestacije pripremili su za vas i lepe poklone.