DruštvoVesti

NOVA MEHANIZACIJA ZA JKP GRDELICA I KOMPANIJU PWW

U Grdelici je danas predstavljena nova mehanizacija JKP Grdelica, novo vozilo vrednosti tri miliona i 600 hiljada dinara za čišćenje jarkova i popravku vodovodne mreže,kao i kompanije PWW novi kamion za skupljanje smeća vredan 140 hiljada evra.

Uz podsećanje da grad Leskovac od 2013.godine na svojoj teritoriji sprovodi akcije čišćenja i uređenja kao odgovorna lokalna samouprava, pomoćnica gradonačelnika Leskovca Andrea Tošić je kazala da u održavanju higijene važne uloge imaju kompanija PWW i JKP Grdelica čija se mehanizaciji kontinuirano obnavlja.
Zoran Jović, direktor JKP Grdelica je kazao da je ovo preduzeće zahvaljujući podršci grada sada raspolaže zadovoljavajućom mehanizacijom sa kojom može kvalitetno da obavlja svoju delatnosti, kao i da vše nema dugovanja za plate radnicima.
Novi kamion za sakupljanje smeća kompanije PWW koji je nabavljen radi poboljšanja kvaliteta usluga opremljen je za sakupljanje i kanti i kontejnera,, a u to vozilo staje 80 kontejnera od 1,1 kubika smeća.
JKP Grdelica zahvaljujući stalnoj podršci grada koji je uložio 78,5 miliona dinara u njegovu mehanizaciju ima već devet vozila u svom voznom parku.