OČISTITE DIMNJAKE NA VREME

Jedna od redovnih aktivnosti JKP Komunalac je čišćenje i održavanje dimnjaka, a svi oni kojima je ova usluga potrebna najbolje bi bilo da to učine dok ne počne grejna sezona.

Iako sezona  dimničarskih usluga traje čitavu godinu naintenzivnija je tokom početka grejne sezone od sredine oktobra i tokom novembra , kada se ranije obavljalo i oko 40 odsto intervencija.

Gradjani mogu tokom čitave godine da je javljaju i zakazuju dolazak dimničara, kazao je direktor JKP Komunalac Vladimir Sinadinović za našu televiziju.

Kako istiće građani su shvatili da je čišćenje dimnjaka najbolje uraditi tokom letnjih meseci.

Na poslovima dimničarskih usluga angažovano je sedam radnika koji godišnje imaju oko 5500 do 6000 intervencija, ali se broj iz godine u godinu povećava za desetak posto, dodaje Sinadinović.

Račune za diminičarske ulsuge kao i zakupa grobnih parcela gradjani plaćaju leskovačkom Komunalcu, a zbog kvaliteta obavljanja ovih usluga neophodna je dobra naplata.

Zakup grobnih parcela se vrši na deset godina, ali izmene ugovora ukoliko dodje do promena mogu da se rade po potrebi, ističe Sinadinović.