AMADEUS BEND ODUŠEVIO SINOĆ

Nastupom Amadeus benda u Pečenjevcu u prepunom dvorištu Doma kulture sinoć su završene Svetoilijske večeri, jubilarne 50.po redu.

Kako ističe frontmen Amadeus benda Aleksandar Stanimirović veliko je zadovoljstvo nastupati u svom kraju, s obzirom da je ova grupa put slave krenula iz Leskovca 1997.godine. Čitavo leto im je radno.
Publika je pevala sa Amadeusom njihove hitove koji ostaju upamćeni za sve generacije Kupi me, Takve kao mi, 100%, Večeras ,Ljubav i hemija , Nije svejedno, Krv i navike, Budi svoja.

Ovogodišnje kulturno leto poznatije kao „Svetoilijske večeri“ je po pedeseti put održano u organizaciji Doma kulture Pečenjevce uz podršku grada Leskovca.
Program 50. kulturnog leta počeo je 21.jula sportskim danima koji su održavani u dvorištu osnovne škole.Tih večeri održani su turniri u stonom tenisu,odbojci,košarci i basketu.

Za septembar je predviđeno održavanje svečane akademije i izložba fotografija i štampanje publikacije povodom pet decenija postojanja Doma kulture u Pečenjevcu, a zatim takmičenje u recitovanju Jefimija, Krompirijada, Dečja nedelja početkom oktobra.