SportVesti

ODRŽAN ADMIRALBET 3X3 TURNIR U MALOM FUDBALU

Tokom čitavog dana u našem gradu se održava turnir 3h3 u malom fudbalu na gradskom trgu koji je podržala lokalna samouprava i koji je otvorio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.
Po rečima gradonačelnika Cvetanovića koji je poželeo takmičarima fer igru i mnogo uspeha, grad će se kao i uvek truditi da na različite načine omogućava zdravo i srećno odrastanje kroz igru, zabavu i usvajanje pozitivnih vrednosti koje sport nosi sa sobom.
,,Ponosni smo na činjenicu da naš trud daje rezultate i da mnogi Leskovčani pronalaze svoje mesto u oblasti sporta” istakao je Cvetanović.

„Želimo da sport maksimalno promovišemo i deci pružimo što više mogućnosti da učestvuju u raznim aktivnostima” dodao je gradonačelnik.
Kada je reč o današnjem jednodnevnom AdmiralBet takmičenje 3×3 u fudbalu na gradskom trgu koji je postao centralno mesto okupljanja i održavanja brojnih manifestacija prijavljeno je rekordnih 55 ekipa iz čitave zemlje koje se takmiče u 4 kategorije, a već večeras najbolji dobijaju i priznanja i vredne novčane nagrade od 100 hiljada dinara za prvoplasiranu, 30 hiljada za drugoplasiranu i 20 hiljada dinara za ekipu koja osvoji treće mesto.
Takmičenje podržava kao pokrovitelj grad Leskovac.