DruštvoVesti

ODRŽAVANJE 31. ROŠTILJIJADE NEIZVESNO

Pomoćnik ministra zdravlja za inspekcijske poslove, Goran Stamenković, održao je danas sastanak sa predstavnicima lokalne samouprave grada Leskovca i zdravstvenih ustanova na teritoriji grada povodom održavanja 31. Roštiljijade. Ova manifestacija, kako je najavljeno, trebalo bi da traje od 23 do 29 avgusta. Međutim njeno održavanje još uvek je neizvesno.

Pod uslovom da Krizni štab Vlade Republike Srbije da saglasnost za održavanje 31. Roštiljijade, u toku narednih dana, očekujem od svih učesnika u organizaciji i kontroli rada, maksimalnu profesionalnost i efikasnost, rekao je danas pre početka sastanka sa predstavnicima lokalne samouprave i zdravstvenih ustanova, održanog u sedištu Jablaničkog upravnog okruga, pomoćnik ministra zdravlja za inspekcijske poslove, Goran Stamenković.

Današnjem sastanku, prisustvovao je i gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović.  Želja nam je da organizujemo 31 Roštiljijadu koja je trebalo da bude održana prošle godine, međutim ukoliko Krizni štab, donese drugačiju odluku, u potpunosti ćemo je prihvatiti, rekao je gradonačelnik Cvetanović.

31. Leskovačka Roštiljijada trebalo bi da bude održana od 23 do 29 avgusta. U okviru ove manifestacije, najavljeno je učešće brojnih estradnih umetnika.