DruštvoVesti

POČINJE 43.FEKK KONVENCIJA U LESKOVCU

Sastanak Internacionalnog borda FEKK-a i organizacionog odbora 43. FEKK Konvencije na kome je predstavljen program ovogodišnje Konvencije koja se u periodu od 13-21. maja održava u Leskovcu održan je danas u kabinetu gradonačelnika Leskovca.
„Tokom nedelju dana trajanja ovog dešavanja, plan je da se održi i Generalna skupština, kao i prezentacija kandidata za održavanje naredne FEKK konvencije. Kao predlog trajnog sećanja na konvenciju koje je danas počela i održavaće se narednih sedam dana imaćemo trenutak otkrivanja spomen obeležja na našem trgu” kazao je gradonačelnik Leskovca i predsednik FEKK-a za Srbiju Goran Cvetanović.
Uz pomoć gradonačelnka Cvetanovića i celog borda u Luksemburgu dobijena saglasnost za održavanje Konvencije u Srbiji i Leskovcu.
Predsednik Internacionalnog borda FEKK-a Lars Algel koji je u našem gradu treći put izrazio je veliko zadovoljstvo kao i je kazao da mu je drago što je u Leskovcu, kao i potpredsednica Internacionalnog borda Merijon Hirš i sama nekada novinarka.
Merijon Hirš, potpredsednica Internacionalnog borda FEKK-a
Predsednik Internacionalnog borda FEKK-a Lars Algel je gradonačelniku Goranu Cvetanoviću ovom prilikom uručio plaketu u znak zahvalnosti i uspešne saradnje.