POMOZITE MALOM VUKANU DA OZDRAVI

U okviru Etno-kompleksa “Šop-Đokić“, vrtići „1001 radost“ i „Bambi“ organizovali su humanitarni bazar prodajnog karaktera, za lečenje šestogodišnjeg Vukana iz vrtića „Zvončica“, kojem su dijagnostikovana oštećenja na mozgu.

Jedina šansa za lečenje malog Vukana Andrejevića je terapija matičnim ćelijama u Turskoj, zbog čega su njegovi drugari iz vrtića  „1001 radost“ i „Bambi“ organizovali humanitarni bazar u dvorištu Šop Đokićeve kuće.

Za Vukana je potrebno sakupiti  6.938.985 dinara, a do sada je prema podacima Humanitarne organizacije Budi human prikupljeno 3.821.610 dinara.

Mališani Predškolske ustanove „Vukica Mitrović“ i njihovi roditelji su se rado priključili ovoj akciji koja je realizovana u okviru ovogodišnje Dečje nedelje koja se odvija pod sloganom ,,Šta detetu treba da raste do neba”.

Problemi sa zdravljem malog Vukana su se pojavili već u  drugoj godini života, a svi koji to žele mogu da pomognu njegovom ozdravljenju  uplatom sredtava na račune koji se vide na ekranu preko humanitarne organizacije Budi human, kao i slanjem poruke sadržine 1334 na broj 3030.