SportVesti

PRIJEM KOD PREDSEDNIKA OPŠTINE VLASOTINCE ZA FK VLASINA

Predsednik opštine Vlasotince Bratislav Petrović prireddio je danas  prijem za predstavnike FK Vlasina koji je dobitnik visokog  državnog priznanja – Zlatne medalje za zasluge, povodom  dana  državnosti Srbije 15.februara.

FK Vlasina može da se pohvali velikim jubilejem, čitavim vekom postojanja, a tim povodom, kao i zbog zalužene Zlatne medalje koju je uručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić ovom klubu čast što može da ih ugosti izrazio je predsednik opštine Vlasotince Bratislav Petrović.

Zahvalnost na državnom priznanju Zlatnoj medalji za zasluge kako predsedniku tako i predlagaču Fudbalskom savezu i osnivaču opštini Vlasotince,  izrazio je predsednik kluba Bojan Vlajković.

Tema današnjeg prijema su bili i planovi u narednom  periodu FK Vlasina koji su veoma ambiciozni i odnose se pre svega na prelazak iz Srpske lige Istok u viši rang takmičenja, utemeljenje imaju u podmlatku koji garantuje budućnost fudbala.

Tokom prelaznog roka su fudbaleri Vlasine imali pripreme za prolećni deo prvenstva koje su odlično odradjene, a i pojačanja koja su pristigla doprineće boljim rezultatima jer je atmosfera u klubu kako kaže prvotimac Nemanja Đokić na zavidnom nivou.

Opština Vlasotince je juče uručila ugovore o finansiranju sportskih klubova i organizacija u ukupnom iznosu 35 miliona dinara, a 7 miliona je predvidjeno za FK Vlasina.