SportVesti

PRIJEM ZA USPEŠNE MLADE SPRORTISTE

Za članove Atletskog kluba „Dubočica“ i Plivačkih klubova „Leskovac“ i „Dubočica“ koji su osvajači brojnih medalja na republičkim i međunarodnim takmičenjima priređen je prijem u svečanoj sali grada Leskovca kome je prisustvovao i gradonačelnik Goran Cvetanović.
,, Ovi mladi i uspešni ljudi poseduju ogroman potencijal, sportski duh i talenat, koji je prepoznat i pravilno usmeren i vredan je svakog poštovanja i divljenja“ kazala je zamenica Ana Janković Stojanović i izrazila zadovoljstvo i čast što su ugošćeni najbolji sportisti među mladima.
Atletičarka Tanja Antić, učenica Trgovinsko-ugostiteljske škole je kazala da sledećeg četvrtka nastupa na Međunarodnom turniru u Slovačkoj i da će dati sve od sebe da potigne što bolji rezultat.
Iva Petković, dobitnica Oktobarske nagrade i članica Plivačkog kluba „Leskovac“ je kazala da devet godina unazad trenira plivanje, da ima već oko 300 medalja, ali i da je tri puta zaredom proglašavana sportskom nadom grada Leskovca.
Na prijemu  i podršci se zahvalio i Viktor Dimitrijević u ime Plivačkog kluba ,,Dubočica”.

Grad Leskovac. kao odgorovna lokalna samouprava pruža podršku mladim talentima, a ove je godine 95 miliona iz gradske kase opredeljeno za sport, sportske klubove i organizacije .