PROMOVISAN NOVI BROJ „LESKOVAČKOG GLASNIKA“

Promocija novog broja biltena grada Leskovca, poslednjeg u ovoj godini, održana je danas na platou ispred Narodne biblioteke “Radoje Domanović”.

Privredna slika Leskovca obuhvata investicije domaćih i stranih privrednika vredne više miliona evra. Razvoj kompanija u gradu kreće se uzlaznom putanjom, a ulaganja u pogone i otvaranje novih radnih mesta su konstantni. Lokalna samouprava održava dobru saradnju sa svim preduzetnicima i time doprinosi pružanju mogućnosti našim sugrađanima da rade i privređuju, čime se ostvaruje cilj kojem rukovodstvo grada stremi, a to je razvijeno društvo otvoreno za prosperitet i boljita, rečeno je ovom prilikom.

Na naslovnoj strani najnovijeg broja Leskovačkog glasnika istaknuta je obnova simbola grada, odnosno rekonstrukcija hotela Beograd, i otvaranje kako Šoping centra „Sajam“, tako i Akva-parka „Atina“ na prostoru nekadašnjeg motela.

U nastavku Leskovačkog glasnika mogu se pročitati vesti i o podršci mladim ljudima, zatim o kontinuiranom izvođenju radova na brojnim putnim pravcima na teritoriji grada, kao i o finansiranju udruženja iz oblasti socijalne zaštite, kulture, informisanja i sporta.

Najnoviji broj biltena grada Leskovca, inače poslednjeg u 2021. godini, na platou ispred Narodne biblioteke „Radoje Domanović“, predstavili su danas volonteri Kancelarije za mlade.