REDOVNO DELJENJE SNS INFORMATORA

Članovi Unije mladih Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu danas su u centru grada, ispred Narodne biblioteke „Radoje Domanović“ predstavili i podelili građanima najnovije izdanje SNS informatora.

Centralni naslov ovog broja je da će od 1. januara uslediti povećanje plata i penzija, a kako se u nastavku ističe, planirano je i povećanje minimalne zarade za 9,4 odsto na približno 35 hiljada dinara.

Govoreći o aktivnostima koje su obeležile prethodni period u našoj zemlji, članica Unije mladih Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu, Ana Pavlović, naglasila je da se na stranicama novog broja nalazi i vest o tome kako je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, obezbedio najjeftiniji gas iz Rusije.

Posebno mesto u najnovijem broju SNS informatora dobile su i aktivnosti održane u Leskovcu i okolini. Zabeleženo je da su uređene javne površine u brojnim mesnim zajenicama na teritoriji grada, kao i da je gradonačelnik, Goran Cvetanović, nedavno obišao radove na izgradnji distributivnog centra „Statovac“ i posetio irsku kompaniju „Aptiv“.