DruštvoVesti

RIBLJA ČORBA ODUŠEVILA SINOĆ

Rokenrol živi i živeće, pokazala je sinoć leskovačka mladost, ali i publika svih generacija na koncertu za pamćenje koji je priredio legendarni rok bend Riblja čorba na čelu sa Borom Đorđevićem za koga je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović priredio prijem u svečanoj sali grada.

Iako Ribljoj čorbi ovo nije prvi da nastupa na Roštiljijadi, već treći,može se po atmosferi sa koncerta reći da je bio spektakularan, kao i da su godine samo broj po energiji frontmena grupe Bore Đorđevića.

,,Neizmerna mi je čast što ovako veliko ime rok scene nastupa u okviru našeg festivala roštilja, i to ne po prvi put, a njihovo prisustvo je dovoljan pokazatelj o značaju i mestu Roštiljijade u turističkoj ponudi Balkana” poručio je gradonačelnik Goran Cvetanović na prijemu za Boru Čorbu.

Procenjuje se da je sinoćnjem koncertu Riblje Čorbe prisustvovalo oko 15 hiljada posetilaca Roštiljijade na prepunom gradskom trgu koji su uglas pevali vanvremenske hitova legendarnog rok benda, a mladi su pokazali da još uvek postoji tradicija uživanja u kvalitetnoj rok muzici.

Večera u okviru Roštiljijade nastupa folk zvezda Vesna Zmijanac, dok će ovu privredno –turističku manifestaciju svojim koncertom sutra uveče zatvoriti Kiki Lesendrić i Piloti.