DruštvoVesti

„SRBIJA U RITMU EVROPE“ 5. SEPTEMBRA – LESKOVČANKE PREDSTAVLJAJU KIPAR

Najveće dečje muzičko takmičenje “Srbija u ritmu Evrope”, biće emitovano u nedelju, 5. septembra, u 13 časova na Prvoj televiziji. Boje Leskovca ove godine brane Gabrijela Zdravković, Ana Stojilković i Katarina Pejčić

Različite lokalne samouprave, u okviru ovog takmičenja, predstavljaju jednu od evropskih zemalja.

Leskovčanke, Gabrijela Zdravković, Ana Stojilković i Katarina Pejčić, ove godine, pesmom Vatra, koju izvodi Eleni Fureira, prezentovaće Kipar.

Izvršni direktor takmičenja “Srbija u ritmu Evrope”, David Makevič, na današnjoj konferenciji za novinare, istakao je da je saradnja sa lokalnom samoupravom grada Leskovca na zavidnom nivou.

On je ovom prilikom najavio i da će ambasador Kipra uskoro posetiti Leskovac.

Glasanje za najveće dečje muzičko takmičenje “Srbija u ritmu Evrope“  je otvoreno, a šef Kabineta gradonačelnika, Milan Ničić, pozvao je danas sve Leskovčane da glasanjem podrže ovogodišnje učesnice.

Ovo je treća godina zaredom kako grad Leskovac učestvuje na takmičenju Srbija u ritmu Evrope.

Za ovogodišnje predstavnike, možete glasati do zatvaranja glasanja u televizijskom prenosu 5. septembra na Prvoj srpskoj televiziji od 13 časova, tako što ćete na broj 1557 poslati poruku sa sadržajem PESMA 19. Cena SMS poruke sa PDV-om je oko 82 dinara.