DruštvoVesti

„TIM 42“ POZIVA MLADE DA UČESTVUJU U NAGRADNOM KONKURSU „OSVEŽIMO GRAD IDEJAMA MLADIH“

Udruženje „Tim 42“, poziva mlade ljude iz Leskovca i okoline, starosti od 15 do 30 godina, koji samostalno kreiraju foto ili video materijal, da razmisle i predlože ideje, koje za cilj imaju poboljšanje njihovog položaja u gradu na Veternici, i na taj način učestvuju u nagradnom konkursu „Osvežimo grad idejama mladih“, koji je otvoren do 12. septembra.

Učešće mladih u pomenutom nagradnom konkursu podrazumeva: popunjavanje upitnika “Osveži grad svojom idejom”, koji se nalazi na internet stranici Udruženja “Tim 42”, kao i kreiranje foto, video ili drugog vizuelnog sadržaja, kojim će dodatno predstaviti svoj predlog.

Za najkreativnije i najoriginalnije ideje mladih, koje stignu do 12. septembra, u 23 časa i 59 minuta, putem upitnika, Tim 42 poklanja vredne nagrade:

Spisak pobednika, biće objavljen na sajtu, kao i na društvenim mrežama, pet dana po završetku konkursa, odnosno u petak, 16. septembra.

Sve prikupljene ideje mladih, Tim 42 će predložiti lokalnoj samoupravi grada Leskovca i zagovarati njihovo sprovođenje. Takođe, u narednim mesecima pratiće njihovu realizaciju u gradu na Veternici.