SportVesti

U SUBOTU TURNIR RUKOMETNIH NADA – MINI RUKOMET ,,METEOR 2021″

Rukometni klub METEOR organizuje TURNIR RUKOMETNIH NADA – MINI RUKOMET „ METEOR 2021“ za devojčice i dečake rođene , 2009/10 i 2011/12 .godine i mlađe koje će se održati u subotu 26.juna u Osnovnoj školi „Josif Kostić“ u Leskovcu.

Turnir će se održati 26.juna u subotu sa učešćem ekipa iz pet regiona Juga Srbije i to : Jablanički , Pčinjski , Nišavski , Toplički i Pirotski okrug. Učestvovaće 10 ekipa sa oko 150 mladih rukometaša.

Prema rasporedu takmičenje će se održati od 09.oo časova do 15.oo časova u u Osnovnoj školi „Josif Kostić“ u Leskovcu, svečano otvaranje je predviđeno za 11.30 minuta, najavio je predsednik RK Meteor kao organizatora Dragan Mitrović – Monja.

U MINI RUKOMETEU nema pobednika i poraženih. Svi koji izađu na teren i bave se sportom- RUKOMETOM jesu pobednici. Za sve ekipe obezbeđene su diplome i pehari, i medalje za svakog pojedinca, jer svaki igrač je najbolji , i sve ekipe pobednici …… Posebno će biti nagrađeni najlepši gol, najbolja odbrana, najkorisniji igrač i fer plej igrač i ekipa