DruštvoVesti

URUČENA DONACIJA GRADONAČELNIKA DECI U ŠKOLI I MZ BREJANOVCE

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa saradnicima je obišao izdvojeno odeljenja osnovne škole Vuk Karadžić iz Pečenjevca i prostorije MZ u Brejanovcu i ovom prilikom uručio donaciju televizor i zvučnik koje će koristiti kako deca u školi, tako i mladi koji rado borave u prostorijama mesne zajednice. Već u toku dana biće nabavljen i muzički stub,najavio je on.
Ovom je prilikom gradonačelnik u u školi u Brejanovcu koju pohađa sedam đaka do četvrtog razreda uputio zahtev nadležnom odeljenju GU da se okreči učionica i parket komletno sredi tokom neradnih dana, a najavljeni su i radovi na saobraćajnici i vodovodnoj i kanalizacionoj mreži.

Članica gradskog veća Aleksandra Stojanović je istakla da je u prethodnom mandatu gradonačelnika Cvetanovića u potpunosti rekonstruisana i škola u Razgojni 2008.godine .

Gradonačelnik Cvetanović je ovom prilikom naglasio da je njegova porodica poreklom iz Brejanovca odakle je njegov otac krenuo u sopstveni posao, ali i da su se mnogi ljudi ovog kraja ostvarili u svojim karijerama.
Prilikom današnje posete Brejanovce istaknuto je višedecenijsko zalaganje učitelja Slobodana Cvetkovića, dok je odbornik Milan Cekić gradonačelniku poklonio majicu Brejanovce u srcu.
Na današnjoj donaciji se zahvalio predsednik MZ Brejanovce Darko Mihajlović.

Pored televizora i zvučnika već tokom dana je najavljena još jedna donacija gradonačelnika muzički stub za đake i mesnu zajednicu. Podsećanja radi ličnom donacijom gradonačelnika je uređen i letnjikovac u ovom selu.