USKORO GRADSKI ODBOR POKRETA ,,SRBIJA CENTAR SRCE“ U LESKOVCU

Okupila nas je zajednička želja da Leskovac postane grad kojim ćemo se ponositi, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare Povereništva pokreta ,,Srbija centar srce“ za Leskovac koje je formirano 17.januara ove godine, a za  poverenika izabran Predrag Radosavljević.

Uvereni smo da svi mi imamo pravo na kvalitetan i srećan život što umnogome zavisi od političkih odluka, dosta nam je korupcije, nepotizma, podjela praznih obećanja, laži uzurpacije i privatizacije institucija smatramo da svi građani leskovca i žitelji okolnih sela treba da imaju ista prava i uslove za napredak u svom gradu koji će podjednako da misli na sve njih.

Cilj pokreta ,,Srbija centar srce“ je da se distanciraju od trenutne politike i usmere ka čovjeku kao osnovnoj mjeri vrednosne politike. Žele izgraditi budućnost Leskovca i Srbije zajedno, sa svim svojim srcem. Zalažu se za grad koji poštuje različitosti, ali čuva svoju posebnost. Grad koji poštuje tradiciju, ali se ne plaši budućnosti. Žele grad u kojem će svi morati da poštuju zakon i u kojem će se sprovoditi vladavina prava.

Formiranje gradskog odbora pokreta ,,Srbija centar srce“ u Leskovcu planirano je do kraja aprila 2023. godine.