DruštvoVesti

ZAVRŠAVAJU SE RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

Radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u dužini 305 metara vredni 5 miliona 800 hiljada dinara u Prvomajskoj ulici u Leskovcu koje su danas obišli predstavnici JP ,,Urbanizam i izgradnja“ i JKP ,,Vodovod“ su pri kraju.
„JKP „Vodovod je ugovorilo radove sa firmom ,,Poslovnost“ iz Niša, kao izabarnim izvođačem na rekonstrukciji vodovodne mreže u iznosu od 728.614 dinara bez PDV-a. Nakon ispiranja, hlorisanja i ispitivanja mreže na fiziko-hemijske parametre, pristupili smo prevezivanju ukupno 46 potrošača kao fizičkih lica“, kazao je u izjavi novinarima direktor ovog preduzeća Staniša Ristić.
„Sa današnjim radovima vratiće se kolovoz i raskopana površina u prvobitno stanje, ugovor će biti zatvoren“, naglasila je tehnički direktor JP ,,Urbanizam i izgradnja“ Ljiljana Mihajlović.
JKP ,,Vodovod“ izvelo je radove na na prevezivanju potrošača i bočnih ulica na novoizgrađenu vodovodu mrežu u ulici Rade Žunić.
Ukupan broj prevezanih priključaka je 65, dok je ukupan broj prevezanih bočnih ulica na potezu od Alekse Nenadovića do hisarskog kanala 22. Isprano je i dezinfikovano 1120 metara nove vodovodne mreže.