DruštvoVesti

ZAVRŠETAK RADOVA NA PUTU BRZA-VUČJE

Pri kraju su radovi na rekonstrukciji deonice puta Brza-Vučje vrednosti 10 miliona dinara u dužini od 630 metara koje je obišao gradonačelnik Lesskovca Goran Cvetanović sa saradnicima.
„Ovde radimo kompletnu zamenu kolovozne konstrukcije, i ono što je urađeno je zamena posteljice na delovima gde je to ispitivanje zahtevalo, zatim ugradnja drobljenog krečnjačkog agregata prečnika do 61mm”, kazao je direktor JP Urbaniza i izgradnja Novica Nikolić.
„Saobraćajnica izgleda savremeno, ali pre svega, obezbeđuje sigurnost i bezbednost učesnika u saobraćaju“, istakao je gradonačelnik Goran Cvetanović.
Mi smo u krakom vremenskom periodu uspeli da uradimo put Miroševce – Slavujevce, između Gornje Jajine i Bunuškog čifluka, kružni tok u Vučju i svi za sve to bilo je izdvojeno 64 miliona dinara, ako dodamo i ovu investiciju vrednu 10 miliona dinara, ukupno 74 miliona dinara u vučjanskom kraju samo kada su u pitanju saobraćajnice“, naglasio je gradonačelnik i dodao da je ostala da se uredi samo još deonica Leskovac-Vučje u vrednosti 300 miliona dinara.