SRPSKA RADIKALNA STRANKA LESKOVAC: „NE“ NA REFERENDUMU JE „NE“ EVROPSKOJ UNIJI

Aktuelna vlast je za 16. januar, po nalogu Evropske unije, zakazala referendum za nelegitimnu izmenu Ustava u oblasti pravosuđa. Primetno je da predstavnici vlasti danima unazad pokušavaju da nametnu stav da svi koji će na referendumu zaokružiti „ne” zapravo žele da zaustave razvoj Srbije. Mišljenja smo da je ovo perfidan način da se narod ubedi da glasa za referendum, a samim tim i za nelegitiman izbor sudija i tužilaca, navodi se u saopštenju Jablaničkog Okružnog odbora Srpske radikalne stranke.

Srpska radikalna stranka smatra da je dužnost svakog od nas da na predstojeći referendum izađemo i zaokružimo „NE”, da poručimo činovnicima Evropske unije da je Srbija suverena država i da narod ne prihvata naloge, pogotovo ne one koji su suprotni našim nacionalnim interesima.

U nastavku saopštenja stoji da svest naroda mora da pobedi nesmotrenu i štetnu odluku vlasti da ponizno prihvata stavove Venecijanske komisije, koja im je naložila rešenja suprotna rešenjima u najrazvijenijim evropskim demokratijama.
Ovo „NE“ biće i „NE“ Evropskoj uniji, što će još jednom pokazati ispravnost dosledne i odlučne politike Srpske radikalne stranke, koja se od svog osnivanja zalaže protiv ulaska Republike Srbije u tu antisrpsku tvorevinu.

Koristimo ovu priliku i da poručimo svim članovima Srpske radikalne stranke sa teritorije Jabliničkog okruga, kao i svim stanovnicima Leskovca, Vlasotinca, Medveđe, Bojnika, Lebana i Crne Trave da su prostorije Stranke u Leskovcu otvorene svakog dana u periodu od 10 do 15 časova, te da na ovaj način stojimo na raspolaganju našim sugrađanima, zaključuje se u saopštenju Jablaničkog okružnog odbora ove stranke.