DruštvoVesti

DODELJENE SVETOSAVSKE NAGRADE MLADIM TALENTIMA

Šanse se ne čekaju već stvaraju , a grad Leskovac daje vetar u ledja i motivaciju kroz nagrade za najuspešnije mlade talente, istaknuto je na tradicionalnoj dodeli nagrada na dan Svetog Save u Narodnom pozorištu.

Ističući da su mladi budućnost grada Leskovca gradonačelnik Goran Cvetanović je kazao da je grad ponosan  na njih, mladi su stub napretka našeg grada,  a danas je 278 uspešnih studenata, učenika , sportista, umetnika nagradjeno ukupnim iznosom od 8 miliona 730 hiljada dinara.

Grad Leskovac je kroz Fond za mlade talente sa 109 miliona nagradio do sada 3691 mladog čoveka na svojoj teritoriji, a Savindan je posebna prilika za nagradu za  njihov uspeh u učenju i radu.

Gradski većnik, ranijih godina dobitnih nagrade za mlade talente Dragoljub Živković je govorio koliko mu je to značilo na putu ka uspehu.dovoljstvo što grad prepoznaje njihov trud izrazili su i drugi nagradjeni mladi ljudi, studenti, doktoranti koji sem što su bili uspešni u studiranju bili su i volonteri Kancelarije za mlade grada Leskovca .

Današnjoj dodeli je prisutvovalo oko 100 dobitnika nagrada za mlade pojedinačnog iznos od 20 hiljada do 40 hiljada dinara, koje grad dodeljuje preko Kancelarije za mlade, a svi oni koji zbog ispitnih obaveza nisu mogli da prisustvuju svoje ugovore dobiće upravo u ovoj kancelariji.