GRADSKI ODBOR SNS LESKOVAC POZIVA GRAĐANE DA ZAOKRUŽE „DA“

U nedelju, 16. januara, građani se slobodno izjašnjavaju kakav pravosudni sistem žele. Vršeći suverenost, zajemčenu Ustavom Republike Srbije svim građanima, svaki punoletan i poslovno sposoban građanin moći će na referendumu da kaže „DA“ nezavisnom sudstvu i samostalnom javnom tužilaštvu, navodi se u saopštenju za javnost Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu.

Zaokruživanjem „DA“ na referendumu, Srbija se približava evropskim pravnim tekovinama. Proces evropskih integracija naše zemlje će biti nastavljen, a Evropska unija kao zajednica evropskih država kojoj stremimo, biće dostižniji cilj. Građani treba da izađu i zaokruže „DA“, jer se ustavne promene vrše u njihovom interesu, oličenom u efikasnijem delovanju pravosuđa, njegovoj boljoj organizovanosti i većoj pravičnosti.

U saopštenju za javnost se zaključuje da zbog svega navedenog, Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac poziva sve građane sa pravom glasa da izađu u nedelju na svoja glasačka mesta i zaokruže „DA“, kako bi od Srbije napravili pravno uređenu državu i za buduće generacije stvorili još bolji pravosudni sistem.“