DruštvoVesti

IZVINJENJE TOL-a ZA NASTUP NA KARNEVALU ZA DECU

S obzirom na mnogobrojne reacije na društvenim mrežama i portalima, povodom nastupa akrobatske grupe „USB“ iz Niša na “Karnevalu Leskovac” osećamo potrebu da damo sledeće saopštenje:

Akrobatska grupa „USB“ iz Niša učestvovala je na  Festivalu vatre na “Karnevalu Leskovac” peti put za redom. Četiri prethodna nastupa izazivala su odeševljenje kod publike, te su i peti put angažovani od strane nas kao organizatora manifestacije.

Po prvi put deo njihovog performansa je bio sporni plesni nastup. Kao dugogodišnji saradnici, misleći da će njihov nastup kao I prethodnih godina biti na visokom profesionalnom nivou,na naše veliko iznenađenje,  izvedena je plesna tečka gde smo i mi kao organizatori bili iznenađeni onim što smo videli.  

U momentu smo razmišljali da prekinemo sporni nastup, ali takvim prekidom, smatrali smo da bi smo izazvali još veći skandal i pometnju u programu.

Ovom prilikom osećamo potrebu  da se izvinimo građanima Leskovca i široj javnosti i da zamolimo za razumevanje za sporni nastup za koji osećamo moralnu odgovornost.

Nakon četvorogodišnje saradnje, a shodno problemu koji su napravili na petom nastupu u Leskovcu , obaveštavamo Vas  da se akrobatska grupa USB iz Niša iz gore navedenih razloga nikada više  neće pojaviti na Karnevalu Leskovac.  

Turistička organizacija grada Leskovca