KulturaVesti

LESKOVČANKE PEVAJU KIPARSKU PESMU

Na najvećem dečjem muzičkom takmičenju u zemlji Srbija u ritmu Evrope devojke iz Leskovca izvešće septembra meseca u gradu Čačku pesmu „Fuego“ koja je 2018. godine na Evroviziji bila kao predstavnik Kipra drugoplasirana, saopšteno je na današnjem prijemu u svečanoj sali grada.
Gabrijela Zdravković, Katarina Pejčić i Ana Stoilković predstavljaće ove godine grad Leskovac koji treći put učestvuje na takmičenju Srbija u ritmu Evrope. One nisu krile svoje oduševljenje pesmom koju će izvesti.
,,Naš zadatak je da nastavimo sa stvaranjem što boljih uslova i zato grad Leskovac na čelu sa gradonačelnikom podržava sve projekte koji podrazumevaju učešće mladih Leskovčana, a Srbija u ritmu Evrope je dobra prilika da pokažemo potencijal naših mladih sugrađana u punom svetlu“, kazala je zamenica gradonačelnika Ana Janković-Stojanović.
Igor Karadarević, direktor projekta Ritam Evrope je izrazio zadovoljstvo što naš grad učestvuje treći put na ovom takmičenju, a istakao je i da devojke iz Leskovca imaju veliku šansu i da pobede.
Kada je reč o samom takmičenju kako je istaknuto poštovaće se kao i do sada sve mere koje propiše Krizni štab kada je reč o zaštiti od korona virusa.