PrivredaVesti

OTVOREN RUSKI MARKET „SVETOFOR“


Ruski trgovinski lanac ,,Svetofor“ kako je najavljeno otvorio je danas svoj prvi prodajni objekat u Leskovcu. Ruski market u Leskovcu je i jedini od Kruševca prema jugu i jugoistoku naše zemlje.

,,Otvaramo danas trgovinu na veliko i malo ruske firme, prevedene sa ruskog na srpski – Semafor, na prostoru od preko 1000 metara kvadratnih, sa cenama koje su i 30-40% niže i u kom će se naći negde oko 80% domaćih, i 20% ruskih proizvoda,“ kazao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović nakon presecanja vrpce i svečanog otvaranja novog objekta i istakao značaj povoljnog poslovnog okruženja koje omogućava lokalna samouprava .

Saša Dimitrijević, menadžer objekta je istakao da je u Leskovcu otvoren jedan od većih objekata ,,Svetofor“ u Srbiji, sa bogatim asortimanom robe od tkanina, tekstila, prehrane, hemije, svega što je potrebno za jedno domaćinstvo,.
Kako je istaknuto već naredne nedelje će biti još bogatiji asortiman proizvoda u Svetoforu u Leskovcu jer tri šlepera sa robom koja će se naći u prodaji čekaju da pređu granicu .