DruštvoVesti

POČELI RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U DONJOJ JAJINI, GORNJOJ JAJINI I PALIKUĆI

U toku su radovi na izgradnji vodovodne mreže Donja Jajina-Gornja Jajina-Palikuća u dužini od 2,6 km za šta je iz budžeta grada izdvojena suma od 11,8 miliona dinara i koje je danas obišao gradonačelnik Goran Cvetanović sa saradnicima.

„Do sada je u rekonstrukciju i izgradnju vodovodne mreže uloženo preko 900 miliona dinara čime je izgrađeno i zamenjeno preko 94 hiljade metara mreže. Cilj nam je da svu azbestnu vodovodnu mrežu zamenimo novom na teritoriji čitavog grada, ali i da konstantno gradimo novu vodovodnu mrežu” kazao je gradonačelnik Goran Cvetanović.
Po rečima Ljiljane Mihajlović, tehničke direktorke JP Urbanizam i izgradnja snabdevanje vodom naseljenih mesta Gornja Jajina i Palikuća planirano je iz dva pravca Donje Jajine i iz Velikog Trnjana. Način snabdevanja iz dva smera vezivanjem u prsten omogućava se optimalno i uredno snabdevanje korisnika vodom.

Značaj uvođenja vodovodne mreže kao životnog pitanja istakla je u ime saveta MZ Gornja Jajina Dragana Stanković.

Grad Leskovac kako je istaknuto ovom prilikom ima svoju misiju – da obezbedi kvalitetniji život sugrađanima u svim oblastima. Svakodnevno se radi na podizanju tog kvaliteta, na unapređenju uslova života, a rezulati su vidljivi na svakom koraku.