SNS POČELA KAMPANJU U MEROŠINI

Srbija će na predstojećim izborima zakazanim za 3.april birati između budućnosti i prošlosti, poručio je sa predizborne konvencije u Merošini kojom je SNS započela predizbornu kampanju pod sloganom Dela govore Aleksandar Vučić, predsednik ove partije i Republike Srbije.
Nosilac liste Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve doktorka Danica Grujičić je istakla na današnjem skupu u Merošini kojem su prisustvovali aktivisti i simpatizeri SNS juga Srbije da se nikada nije ovoliko ulagalo u zdravstvo, kako u bolnice, tako i u opremu.
,,Divno je danas biti ovde u Merošini, hvala svima vama koji ste došli, odakle god. Tačno je da smo uradili više kilometara auto-puteva više nego bila koja vlast u Srbiji, tačno je da smo uradili pruge koje su brže i koje ćete moći da koristite “ poručio je Aleksandar Vučić, predsednik SNS i podstio na postignute rezultate naglašavajući buduće planove ukoliko ova partija osvoji vlast. Ono što je istakao je da će prosečna plata već za nekoliko godina biti u našoj zemlji oko 1000 evra.
Vučić je istakao i da Srbija neće ulaziti u NATO, da će nastaviti sa saradnjom sa Rusijom i Kinom, čuvati svoju suverenost i i dalje ulagati u opremanje svoje vojske.