DruštvoVesti

TURISTIČKA ORGANIZACIJA LESKOVAC POTVRDILA KO ĆE SVE NASTUPITI NA 32. ROŠTILJIJADI

Turistička organizacija grada Leskovca, zvanično je objavila raspored izvođača na ovogodišnjoj 32. po redu, gastronomsko-turističkoj manifestaciji „Roštiljijada“, koja će se održati u periodu od 22. do 28. avgusta. Prvo veče, rezervisano je za nastup Jelene Karleuše, koji će početi u 22 časa i 15 minuta.

Uživanje u dobrom ukusu leskovačkog roštilja, neće izostati ni ove godine, uprkos  još uvek aktuelnoj, situaciji sa virusom korona, koja se iz dana u dan pogoršava.

Koncerti istaknutih izvođača, poput Jelene Karleuše, Jelene Rozge, potom Goce Tržan, Riblje Čorbe, Vesne Zmijanac i grupe Kiki Lesendrić i Piloti,  obeležiće ovogodišnju 32. Roštiljijadu, najpoznatiju turističko-gastronomsku manifestaciju na jugu naše zemlje.

Iako će, prema najavi Turističke organizacije grada Leskovca, manifestacija biti održana uz primenu neophodnih protivepidemijskih mera, epidemiolozi preporučuju da treba zadržati svest da oprez nije na odmet.

U okviru ove leskovačke manifestacije, koja će trajati u periodu od 22. do 27. avgusta, biće organizovana i tradicionalna nadmetanja majstora roštilja.