SportVesti

VIDOVSKI PRIJEM ZA SPORTISTU

Povodom velikog praznika našeg naroda Vidovdana gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je priredio već tradicionalni prijem za sportiste svih uzrasta iz 35 sportskih klubova i 20 predstavnika individualnih sportova. On je ujedno čestitao na velikom uspehu našim košarkašicama ističući da je sinoć postignut veliki uspeh naše košarke.

„Grad Leskovac prepoznaje značaj i ulogu sporta, kako u životima dece i omladine, tako i odraslih, i zato iz budžeta grada izdvajamo do sada rekordnih 95 miliona dinara za sportske klubove, a to znači da ćemo sledeće godine oći i do trocifrenog broja. Iako je prošla godina bila puna izazova, naši talentovani sportisti su donosili lepe vesti sa republičkih i međunarodnih takmičenja, brojnim medaljama nas obradovali, uneli vedar duh i optimizam u našu svakodnevicu,“ kazao je gradonačelnik i čestitao Ženskoj košarkaškoj reprezentaciji Srbije na istorijskoj pobedi u Španiji.
U ime sportista se zahvalio Ivan Cvetanović , predsednik Gradskog saveza za školski sport i Marija Papović članica Atleltskog kluba Dubočica i član reprezentacije Republike Srbije .
Kao je ocenjeno ovom prilikom uspeh naših sportista kao ambasadora grada ne bi bio takav da nije bilo podrške lokalne samouprave koja ni ubuduće neće izostajati.